+34 938 080 763 | +34 646 847 994 info@sarandbugs.com

El Blog de sara&BUGS

El Blog de les "Happy Families"

Blog sobre decoració infantil, juvenil, i de com aplicar el dibuix, la pintura i les tècniques de scrapbooking per fer treballs de manualitats, àlbums de records, layouts, objectes de decoració i un sense fi de coses.

Llibre de firmes per #Neus60

Aquest cap de setmana la Neus ha celebrat el seu 60è aniversari. I ho ha fet amb una gran festa plena d’amics, regals, família i els nostres detalls, com el llibre de firmes per a celebració d’aniversari que li vàrem fer especial per a ella.

read more

Una làmina pel Kilian, 1any

En Kilian ha fet 1 any i els seus pares li han volgut fer un regal especial d’una làmina de record. Amb una mica de descripció de què fa el Kilian ara, de com és, de com es comporta, i detalls que fa molta il·lusió recordar, vaig muntar una làmina.

read more

Exploding Box de regal per l’Elisenda

El passat desembre l’Elisenda va fer 38 anys. I entre moltes coses, una de les coses que va rebre va ser una Exploding Box de regal, o el que és el mateix, una caixa explosiva, o potser nosaltres diríem més una caixa sorpresa.

read more

Welcome!!!

Molts de vosaltres em coneixeu pel Món del Baba’s, doncs aquí estem els mateixos, amb més i millor. Hem canviat el nom, tenim una nova Web, un nou blog i arranquem nova aventura. Amb moltes ganes de començar, de seguir, de disfrutar, i sobretot de pintar molt!!! Benvinguts a la nova web.

read more