L’habitació del Biel

by | 18 Feb 2019 | Decoració d'habitacions, Encàrrecs

És difícil triar una de les coses que faig com a favorites, ja que tot el que faig m’apassiona, però dins del “ranking top ten”, podem trobar, …pintar parets. Brutal!

El fet de que em confieu una paret de casa vostra per a que jo li doni color, no té preu! Tot i que tinc el mateix nivell de passió que respecte quan ho faig. Si pinto un quadre i no m’agrada el resultat, agafo una tela nova… però una paret… jeje, és un pèl més complicat.

Ara, quan veig el resultat, m’encanta! Però no per que ho hagi fet jo, si no perquè una paret pintada, queda una passada!!! I el fet és que no t’imagines el resultat fins a l’últim moment… i mola!

A més, amb pintures acríliques, que no fan gens ni mica d’olor i que queda l’habitació llesta per poder-hi tornar a dormir al mateix dia.

Feliç de pintar parets!!!

 

¿Has pensat mai a donar-li color a les parets?

Res millor que un mural personalitat pel teu espai, adequat a l’estància i tot al teu gust. Sigui del color que sigui la habitació, li donem vida amb els nostres dibuixos.

Formulari de contacte

Nom: *

Correu electrònic: *

Missatge: *

Autoritzes l'enviament de comunicacions i novetats de sara&Bugs? *
AcceptoNo accepto

(*) Camps obligatoris

Inscriu-te al nostre butlletí electrònic

Rebràs tota la informació de les nostres novetats i de totes les activitats que fem i participem!

Mitjançant l'enviament de les seves dades personals omplint aquest formulari confirma que ha llegit el nostre avís legal i accepta la nostra política de privacitat.


He llegit i accepto la política de privacitat
            Llegir més