Aquest cap de setmana la Neus ha celebrat el seu 60è aniversari. I ho ha fet amb una gran festa plena d’amics i família.

En aquesta festa, nosaltres hi vàrem posar una mica de la nostra part, amb un parell de detalls. Primer de tot, un llibre de firmes per a la celebració i ocasió. Un llibre on tothom que hi volgués hi deixés un comentari, una frase, una dedicatòria, unes paraules, un dibuix, o qualsevol cosa que se li passés pel cap per a què després la Neus ho pogués llegir i recordar amb il·lusió.

A partir d’un àlbum de 20x20 cm. i amb la portada decorada i algunes de les pàgines interiors, el resultat va ser un àlbum molt finet però a la vegada “resultón”. Acompanyat d’uns bolígrafs de colors i un cartell informatiu.

I l’altre detall va ser un marc de fotografia amb un muntatge de fotos de les seves dues estimades nétes, la Júlia i l’Arlet. Amb fotos molt representatives d’elles, vaig fer un muntatge amb el negre com a protagonista i amb petits detalls per ressaltar les fotografies. Un layout molt “canyero”, com la Neus!

Des d’aquí, moltes gràcies per la confiança i mooooltes felicitats!!!

¿Tens una celebració i tens ganes de fer-ho diferent i especial?

Sorprèn-lo i fes que pugui endur-se un record de tothom de la celebració per sempre.

Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns la teva idea.

Comencem a posar fil a l’agulla!

Formulari de contacte

Nom *

Correu electrònic *

Missatge *

Autoritzes l'enviament de comunicacions i novetats de sara&Bugs? *
AcceptoNo accepto

(*) Camps obligatoris