Llibre de firmes per #Neus60

by | 27 Feb 2018 | Encàrrecs, Llibres de firmes

Aquest cap de setmana la Neus ha celebrat el seu 60è aniversari. I ho ha fet amb una gran festa plena d’amics i família.

En aquesta festa, nosaltres hi vàrem posar una mica de la nostra part, amb un parell de detalls. Primer de tot, un llibre de firmes per a la celebració i ocasió. Un llibre on tothom que hi volgués hi deixés un comentari, una frase, una dedicatòria, unes paraules, un dibuix, o qualsevol cosa que se li passés pel cap per a què després la Neus ho pogués llegir i recordar amb il·lusió.

A partir d’un àlbum de 20×20 cm. i amb la portada decorada i algunes de les pàgines interiors, el resultat va ser un àlbum molt finet però a la vegada “resultón”. Acompanyat d’uns bolígrafs de colors i un cartell informatiu.

I l’altre detall va ser un marc de fotografia amb un muntatge de fotos de les seves dues estimades nétes, la Júlia i l’Arlet. Amb fotos molt representatives d’elles, vaig fer un muntatge amb el negre com a protagonista i amb petits detalls per ressaltar les fotografies. Un layout molt “canyero”, com la Neus!

Des d’aquí, moltes gràcies per la confiança i mooooltes felicitats!!!

¿Tens una celebració i tens ganes de fer-ho diferent i especial?

Sorprèn-lo i fes que pugui endur-se un record de tothom de la celebració per sempre.

Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns la teva idea.

Comencem a posar fil a l’agulla!

Formulari de contacte

Nom: *

Correu electrònic: *

Missatge: *

Autoritzes l'enviament de comunicacions i novetats de sara&Bugs? *
AcceptoNo accepto

(*) Camps obligatoris

Inscriu-te al nostre butlletí electrònic

Rebràs tota la informació de les nostres novetats i de totes les activitats que fem i participem!

Mitjançant l'enviament de les seves dades personals omplint aquest formulari confirma que ha llegit el nostre avís legal i accepta la nostra política de privacitat.


He llegit i accepto la política de privacitat
            Llegir més