Exploding Box

38,0060,00

 

¿Vols regalar quelcom diferent, amb fotografies per recordar els millors moments, que no sigui vist, i sorprendre a algú molt especial?

Doncs, la caixa explosiva o Exploding Box és el que estàs buscant!

Tria les dimensions de la teva Exploding Box segons el que hi vulguis amagar dins, i també, el nombre de pisos que desitges segons el detall que hi vols incloure.

A més, et personalitzem la teva Exploding Box amb la temàtica que desitgis i amb qualsevol desig que ens pots indicar en l’apartat de notes.

Si tens qualsevol dubte, t’expliquem tot el procediment de forma detallada en la pestanya amb el mateix nom.

¡Per aclarir qualsevol dubte sempre ens pots enviar un correu electrònic o posar-te en contacte amb nosaltres!

Esborrar
SKU: EXPBOX Categoria:
Posa alguna cosa en la temàtica, per tal de que sapiguem com ambientar la Exploding Box ...
Digueu-nos un dia aproximat que voleu tenir la Exploding Box. ¡Així ens podem organitzar millor! ¡Gràcies!

Descripció

Una Exploding Box o una Caixa Explosiva està plena de fotos i de sorpreses divertides, però sobretot, sorprenents!

Una caixa “kuki”, que en obrir-la deixa veure tots els records, fotografies, racons i dedicatòries que li vols fer arribar a ell o ella, o a ells o elles, que formen part de tu, de la teva “Happy Family”!

I per uns nuvis? Per a que hi puguis amagar els calerons a l’interior? Mola, eh?

No t’ho pensis, contacta amb nosaltres!

Informació addicional

Dimensions

11×11 cm., 13×13 cm., 15×15 cm.

Pisos

Dos pisos, Tres pisos

Procediment

Per a què sigui tot més fàcil i transparent t’expliquem seguidament el procediment que seguim per personalitzar i entregar-te la teva Exploding Box. Però si et queda cap dubte, o ens vols fer alguna pregunta, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres!

Personalització

La teva Exploding Box és única. És per aquell esdeveniment especial que amb tant èmfasi estàs preparant. Per tant, anem a personalitzar la teva Exploding Box per al record immillorable que vols crear.

Dimensions

Escull la mida de la seva Exploding Box entre tres mides diferents:

  • 11×11 cm.
  • 13×13 cm.
  • 15×15 cm.

¡Pensa que si vols amagar un regalet a dins de la Exploding Box hauràs d’agafar el tamany adequat per a què li puguis posar!

Tria una opció de tamany del seleccionable anomenat Dimensions per poder afegir el producte a la cistella de la compra.

Pisos

També ens has de dir quin nivell de detall vols a la teva Exploding Box. Aquí et donem dues opcions:

  • Dos pisos
  • Tres pisos

L’opció de tres pisos permet tenir una Exploding Box amb més fotografies, més solapes, més butxaquetes i més detalls. ¿Quina s’adapta millor al que estàs buscant?

Tria una opció del seleccionable anomenat Pisos per poder afegir el producte a la cistella de la compra.

Una vegada has seleccionat la mida i el número de pisos que vols a la teva Exploding Box, apareixerà de forma automàtica una descripció de la Exploding Box seleccionada amb el seu preu. Assegura’t que aquesta és la opció que desitges, i si no fos el cas, modifica al teu gust.

Temàtica

Continuem amb la personalització de la teva Exploding Box

¿Què ens queda? Doncs ens has de dir la temàtica amb què vols la teva Exploding Box: ¿És per a fer un regal a uns nuvis? ¿És per a celebrar l’aniversari d’una amiga? ¿És per regalar a la teva parella?

¿Què li o els hi agrada? És un aficionat als cotxes? ¿Li encanten les flors? ¿O vols recollir els millors moments que heu passat junts amb fotografies?

Diga’ns quin és l’esdeveniment que vols celebrar i si vols fer la teva Exploding Box d’alguna temàtica en especial.

Sota del botó Afegir a la cistella trobaràs un requadre de text amb el títol Temàtica. En aquest requadre de text ets lliure d’escriure quin és l’esdeveniment que estàs preparant, quina és la teva idea, o de quina temàtica vols la teva Exploding Box. ¡Tota la informació que ens indiqui’s ens és molt útil per nosaltres! Aquest camp ha d’estar omplert per tal de que puguis afegir el producte a la teva cistella.

Notes

¿Vols que afegim una data, un text, una fotografia en especial, o una butxaqueta en la Exploding Box?

¡Doncs per això tens el camp Notes!

Indica’ns tots els teus desitjos en el quadre de text Notes. ¡Farem tot el possible per fer-los realitat!

Dirigeix-te al requadre de text Notes per tal d’afegir-hi els teus comentaris o desitjos. Aquest camp és opcional.

Data entrega

Una altra dada que necessitem és saber per quan necessites la teva Exploding Box.

Tingues en compte que com a mínim necessitem uns quinze dies per poder fer-la com tu la desitges, per el que en el selector de dates Data entrega ja sols es poden seleccionar dies posteriors a aquest mínim.

¡No et preocupis per els dies necessaris per fer-te arribar la Exploding Box! ¡Nosaltres ja comptem amb aquests dies necessaris de transport!

Prem sobre el quadre de text del títol Data entrega i apareixerà un selector de dates per a què escollis una data aproximada sobre quan necessites la teva Exploding Box. Aquest camp és obligatori per tal de poder afegir el producte a la teva cistella.

Fotografies

I per últim necessitem algunes fotografies que vulguis incloure dins la Exploding Box.

En una Exploding Box tampoc hi caben 50 fotografies, per el que ¡No et passis! Pots fer-nos arribar més de les necessàries i nosaltres triarem les que millor quedin segons la temàtica escollida.

No és necessari que les incloguis en el mateix moment de fer la comanda, però si les tens a punt, doncs ¡Feina feta!

Si ara mateix no tens les fotografies a mà, no et preocupis. Al realitzar la comanda és necessari indica una direcció de correu electrònic de contacte, per el que aquest ja ens servirà per posar-nos en contacte amb tu. Si prefereixes enviar-nos les fotografies per un altre canal, posa’t en contacte amb nosaltres i trobarem el camí adequat. ¡Així de senzill!

Si vols afegir les fotografies, prem sobre el botó pertinent i se’t obrirà un explorador d’arxius per seleccionar els arxius. Podeu afegir més d’un arxiu, en format JPG o JPEG, i fins a 10MB. Si teniu problemes o no podeu pujar totes les fotografies que voleu, poseu-vos en contacte amb nosaltres i buscarem una solució.

Afegir a la cistella

Un cop hem personalitzat la nostra Exploding Box, sols ens queda afegir-la a la nostra cistella.

Per finalitzar, premeu sobre el botó Afegir a la cistella, i si totes les dades obligatòries són correctes, el producte s’afegirà a la teva cistella. En cas contrari, a la part superior de la pàgina apareixerà un requadre amb un missatge amb l’error. Corregiu aquest, i podreu procedir.

Entrega

Necessitem uns dies per fer-te la teva Exploding Box personalitzada. Necessitem pensar i fer el disseny, recollir tot el material necessari, imprimir les fotografies i posar-nos mans a l’obra. Després també hem de comptar amb els dies per enviar-t’ho.

Per tots aquests motius, el mínim plaç d’entrega d’una Exploding Box són uns quinze dies. ¡O sigui que no t’ho pensis gaire i apuris el temps!

Una vegada tinguem llesta la teva Exploding Box t’avisarem i et farem arribar la Exploding Box segons el procediment d’entrega que hagis seleccionat al realitzar la comanda.

¡Ens encanta estar en contacte amb vosaltres!

Per això, davant qualsevol incidència, dubte, o que necessitem aclarir alguna cosa, ens posarem en contacte amb tu. ¡Indica’ns un canal per poder-nos posar en contacte! Amb nosaltres, pots fer-ho per varis canals de comunicació.

Exemples

¿Vols veure alguns exemples?

En el nostre blog anem publicant alguns dels encàrrecs que tenim dia a dia. Pots trobar-hi tot tipus de treballs, i veuràs que tots són molt diferents entre ells.

¡Dóna-li un cop d’ull per agafar idees!


 

Exploding Box de regal per l’Elisenda

El passat desembre l’Elisenda va fer 38 anys. I entre moltes coses, una de les coses que va rebre va ser una Exploding Box de regal, o el que és el mateix, una caixa explosiva, o potser nosaltres diríem més una caixa sorpresa.