Condicions de Compra

En la següent pàgina web trobarà tota la informació necessària per tal de poder realitzar compres dels nostres productes o adquirir els nostres serveis. Així mateix, també hi pot trobar informació sobre les opcions de pagament, les condicions i formes d’enviament, i com procedir respecte les devolucions i cancel·lacions.

sara&BUGS ofereix dos famílies de productes i serveis ben diferenciats: els productes i serveis personalitzats realitzats a mà (en endavant “handmade”), i els productes acabats o “manufacturats”, que han estat dissenyats per sara&BUGS i la seva fabricació és en sèrie.

Els productes i serveis handmade, al tractar-se de comandes totalment personalitzades i fets a mida tenen una sèrie de condicions especials que cal tenir en compte. En cada un dels següents apartats, es diferenciaran els dos tipus de productes i serveis que sara&BUGS ofereix, i en conseqüència les diferents condicions a què estan sotmeses.

Procés de compra

Els productes handmade requereixen una sèrie de dades i comunicacions especials, i per aquest motiu sara&BUGS ofereix varis canals de comunicació, descrits tots ells a la part dreta d’aquesta mateixa pàgina web. Per qualsevol dels canals de comunicació esmentats pot formalitzar la seva comanda. Si us plau, consulti’ns tots els seus dubtes i preguntes a través d’aquests canals de comunicació abans de formalitzar la comanda. La màxima política de sara&BUGS és obtenir la plena satisfacció i transparència del client, per el que volem que obtingui el producte i servei desitjat.

Per a la sèrie de productes manufacturats també pot utilitzar qualsevol dels canals de comunicació que posem a la seva disposició. Els productes manufacturats també els podrà adquirir a través de la nostra botiga online. Si té qualsevol consulta sobre algun producte manufacturat pot efectuar-nos la consulta a través de la mateixa botiga online o mitjançant algun dels canals de comunicació. Consulti la nostra Política de Privacitat per obtenir més informació sobre el tractament que fem de les seves dades.

Si vostè és un professional, i està interessat en alguns dels productes i serveis de sara&BUGS per adquirir-lo i poder-lo oferir als seus clients, pot obtenir un tracte preferencial i descomptes especials. Pot obtenir més informació posant-se en contacte amb nosaltres a través d’algun dels canals de comunicació.

Si vostè necessita una factura detallada de la comanda que va a realitzar, no oblidi d’indicar-nos el CIF o NIF en les seves dades o indicar-nos la seva necessitat en l’apartat destinat a comentaris. Si la comanda ja ha estat processada, posi’s en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol dels canals de comunicació disponibles, i li farem arribar aquesta.

Compra Online

sara&BUGS disposa d’una botiga online completament operativa des de la qual els nostres usuaris i clients poden realitzar comandes dels nostres productes i serveis. Seguidament, descriurem el procediment que s’ha de seguir per a realitzar una compra, de forma general. Tingui en compte, que per als productes handmade, al tractar-se de productes personalitzats, és necessari una sèrie de dades i comunicacions especials, cosa que fa que molts d’aquests productes no estiguin disponibles a la nostra botiga online.

En la pàgina web de descripció d’un producte o servei hi trobarà el botó “Afegir a la cistella”. En prémer aquest botó el producte o servei seleccionat s’afegeix a la cistella. Per defecte, sempre s’afegeix 1 unitat de cada producte o servei però si vol més unitats pot indicar-ho en el quadrant que indica un nombre al costat del botó “Afegir a la cistella”. El mateix quadrant numèric li permet, mitjançant dos botons, augmentar o disminuir en una unitat la quantitat seleccionada. Quan afegeixi un producte o un servei a la seva cistella, li apareixerà un missatge en la part superior de la mateixa pàgina web, on se li informarà que s’ha afegit el producte o servei seleccionat a la cistella. En aquest mateix missatge, a la part dreta, tindrà un botó d’accés per a poder visualitzar la seva cistella. També, a la part dreta de la pàgina web del producte o servei té disponible el botó “Veure la cistella” i “Finalitzar compra”. Aquest botó d’accés a la seva cistella també estarà sempre disponible en qualsevol de les pàgines web del nostre LLoc Web, identificable per un icona de cistella de compra, generalitzat en les actuals pàgines de Internet. Si prem qualsevol dels botons o accessos que el porten a la seva cistella, serà re-dirigit a la pàgina web on se li mostrarà, en forma de taula, un resum amb tots els articles que té actualment a la seva cistella. En aquesta taula, s’indica el nom del producte, el preu, la quantitat i el total. Per cada producte o servei hi ha la possibilitat de treure’l de la cistella (mitjançant la icona de la creu), i de tornar a visualitzar la informació del producte o servei (prement en la imatge del propi producte o servei). Les despeses d’enviament depenen de la direcció de destinació, i per aquest motiu, les despeses no estan calculades en un principi, i fins que no s’identifica com a client o s’introdueix la direcció de destí, prement sobre l’enllaç “Calcular enviament”, no es mostrarà el cost real. Tots els nostres productes i serveis que apareixen en el Lloc Web tenen el IVA inclòs. Un cop acabeu d’afegir els productes i serveis que voleu adquirir, pot procedir a finalitzar la comanda prement el botó “Finalitzar compra” que apareix al lateral dret de les pàgines dels productes i serveis, o bé, des de la pàgina de la cistella prémer el botó “Anar a caixa”. Al prémer aquest botó us apareixerà una pàgina web on heu d’introduir la vostra direcció de facturació, i de forma opcional una direcció d’enviament si aquesta és diferent. Revisi bé les dades que hagi inclòs per a l’enviament perquè aquesta serà la direcció a la qual enviarem la seva comanda. En aquesta mateixa pàgina web ha de seleccionar el mètode de pagament que desitgi. Finalment premi el botó “Finalitzar comanda” per procedir a formalitzar la comanda, i segueixi les instruccions que se li indiquin.

Mitjançant els Canals de Comunicació

Pot adquirir qualsevol dels nostres productes handmade o manufacturats i serveis a través dels canals de comunicació disponibles. Utilitzar un canal de comunicació és ideal per als productes handmade, on es fa necessari molts cops aclarir detalls del producte o del servei que es vol adquirir. Així, sara&BUGS ofereix un ampli ventall de canals de comunicació, per tal de que els seus usuaris i clients es puguin posar en contacte amb nosaltres per la via que li sigui més còmode.

Molts cops, aquests mateixos canals de comunicació que normalment s’utilitzen per a resoldre dubtes, consultes i obtenir qualsevol feedback que els nostres usuaris i clients ens vulguin fer arribar, es pot convertir també en una via de sol·licitud d’una comanda. En aquests casos, al tractar amb dades personals seves i utilitzar aplicacions i serveis externs, li recomanem que llegeixi la nostra Política de Privacitat.

Tot seguit descrivim els diferents canals de comunicació i quin és el procediment que seguim quan es processa una comanda per aquesta via. Per a una mateixa comanda, també es pot donar el cas de que es combinin varis canals de comunicació diferents.

Formulari de contacte

En el Lloc Web existeixen vàries pàgines web amb formularis de contacte que també pot utilitzar per fer-nos arribar les seves comandes. En el camp de Comentaris del propi formulari indiqui quins són els productes amb els que està interessat, i també qualsevol detall o nota que consideri oportú. Nosaltres li respondrem a través de correu electrònic (també és un dels camps obligatoris del formulari) abans de les 24 hores, confirmant-li la recepció de la comanda, i si no hi ha cap detall a aclarir abans, li adjuntem una factura proforma amb el número de compte per a fer l’ingrés. Un cop ens enviï el justificant del pagament procedirem a preparar la seva comanda.

Correu Electrònic

Si vostè prefereix fer-nos arribar la seva comanda per correu electrònic, perquè li és més còmode o utilitza un format específic, pot enviar-nos la seva comanda per correu electrònic a la direcció shop@sarandbugs.com. En la comanda, indiqui clarament els articles que desitja i la direcció de l’enviament. En menys de 24 hores li respondrem, i si no hi ha cap detall a aclarir, li farem arribar també per correu electrònic una factura proforma i el número de compte per fer l’ingrés. Un cop ens enviï el justificant del pagament procedirem a preparar la seva comanda.

Telefònicament

Pot trucar-nos de dilluns a divendres no festiu, de les 8:00 a les 20:00 hores al telèfon +34 938 080 763, o al telèfon +34 646 847 994 i realitzar la seva comanda per telèfon. Durant el procés ens indicarà un correu electrònic de contacte, els articles que desitja i la direcció d’enviament. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè en menys de 24 hores, i aclarirem qualsevol dubte que hagi pogut sorgir. Posteriorment, li farem arribar per correu electrònic una factura proforma i el número de compte per fer l’ingrés. Un cop ens enviï el justificant del pagament procedirem a preparar la seva comanda.

WhatsApp

Les noves tecnologies ens aporten més eines i canals de comunicació. Pot realitzar la seva comanda enviant-nos un missatge de text o de veu per WhatsApp al telèfon +34 646 847 994 tot indicant-nos els articles que desitja, la direcció de l’enviament i una direcció de correu electrònic de contacte. Per aquest mateix canal de comunicació aclarirem qualsevol dubte i en menys de 24 hores li enviarem a la seva direcció de correu electrònic una factura proforma i el número de compte per fer l’ingrés. Un cop ens enviï el justificant del pagament procedirem a preparar la seva comanda.

Xarxes Socials

També pot posar-se en contacte amb nosaltres per realitzar una comanda a través de les xarxes socials. Sara&BUGS està present a vàries xarxes socials: facebooktwitter i instagram. Pot utilitzar qualsevol d’aquestes xarxes socials, utilitzant les eines que elles mateixes proporcionen, per posar-se en contacte amb nosaltres tot indicant-nos els articles que desitja, la direcció de l’enviament i una direcció de correu electrònic de contacte. Per aquest mateix canal de comunicació aclarirem qualsevol dubte i en menys de 24 hores li enviarem a la seva direcció de correu electrònic una factura proforma i el número de compte per fer l’ingrés. Un cop ens enviï el justificant del pagament procedirem a preparar la seva comanda.

Condicions de pagament

El pagament del preu dels productes comprats junt amb les seves despeses d’enviament i els serveis adquirits a sara&BUGS es poden realitzar mitjançant les següents formes: transferència bancària, pagament contra reemborsament i PayPal o targeta.

Transferència bancària

Pot realitzar el pagament dels articles i serveis adquirits realitzant una transferència bancària al nostre favor. Ha de realitzar la transferència en un termini màxim de 5 dies hàbils des de que va realitzar la comanda (en cas de no haver rebut confirmació de la transferència transcorregut aquest termini, es cancel·larà la comanda). Les dades del compte bancari apareixen a la mateixa web, durant el procés de compra, o bé en la factura proforma que li farem arribar a través de correu electrònic.

Contra reemborsament

La opció de pagament contra reemborsament sols és possible per a comandes a Espanya. D’aquesta forma, pot pagar en efectiu la comanda al rebre-la. Aquest sistema de pagament té un sobre cost de 4,50 € que cobra l’empresa de missatgeria per realitzar la gestió de cobrament al client i pagament al proveïdor.

PayPal o targeta

També pot fer el pagament a través de la passarel·la segura PayPal, amb el qual podrà pagar les seves compres des del seu compte PayPal, lligada segons la seva configuració a una targeta de crèdit, de dèbit o a un compte bancari. Utilitzant la passarel·la segura PayPal també és possible fer el pagament mitjançant targeta de dèbit o crèdit (VisaMasterCardAmerican ExpressMaestro).

Condicions d'enviament

La seva comanda es processarà tan aviat com sigui possible després de rebre el pagament. Si realitza la comanda directament des del departament d’administració, és possible enviar el justificant de pagament per correu electrònic i agilitzar l’enviament.

Per als productes manufacturats, les comandes sortiran al mateix dia si aquestes es realitzen abans de les 12:00 hores (en horari peninsular) de dilluns a divendres laborables. Si la compra s’efectua en un horari posterior al indicat, la comanda sortirà al següent dia laborable. Per als productes i serveis handmade, abans de confirmar la comanda, pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el seu canal de comunicació preferit per concretar el dia límit per a l’entrega, entre altres detalls, i nosaltres, per el mateix canal de comunicació i respondrem la viabilitat de l’entrega.

Lliurament

Un cop preparada la comanda, aquesta queda enllestida per al seu lliurament depenent de la forma d’enviament que hagi triat. Aquestes són les opcions disponibles:

 • Recollida local
 • Entrega a la península ibèrica (en 48/72 hores)
 • Entrega a les Illes Balears (en 48/96 hores)
 • Entrega a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla (en 6/10 dies)
 • Entrega a Europa (llista de paisos inclosos) (en 1/3 dies)
 • Entrega a la resta de països (en 5/10 dies)

Recollida local

Per a comandes a entregar en les següents poblacions o codis postals és possible concertar un punt de trobada (mitjançant qualsevol del canals de comunicació disponibles) a un dia i hora pactada. En la següent taula hi ha una llista amb les poblacions i codis postals on és possible concertar un punt de trobada per fer l’entrega de la comanda.

PoblacióCodi Postal
Carme08787
La Pobla de Claramunt08787
Vilanova del Camí08788
Òdena08711
Igualada08700
Santa Margarida de Montbui08710

Entrega mitjançant agència de transport

Per a enviaments a tota Espanya peninsular treballem amb vàries agències de transport que li entregaran la seva comanda en 48/72 hores. Respecte els enviaments a les Illes Balears treballem amb una agència de transport que li entregarà la seva comanda en 48/96 hores. Per enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla treballem amb una agència de transport que li entregarà la seva comanda en 6/10 dies. Aquest tipus d’enviaments poden patir algun retard per raons de la Duana, de les quals no ens fem responsables. A causa de les obligacions duaneres ens hauria de facilitar el seu DNI o NIF per poder fer l’enviament. Per enviaments a països de Europa (veure llistat de paisos inclosos) els enviaments es realitzaran via agència de transport internacional amb un període de lliurament de 1/3 dies. Per a la resta del món els enviaments es realitzaran amb agència de transport internacional amb un temps de demora de 5/10 dies, depenent de la destinació. No es realitzen lliuraments en apartats de correus per polítiques pròpies de les agències de transport amb les quals treballem.

Despeses d’enviament

El cost de les despeses d’enviament són fixes independentment del pes i dimensions de la comanda. Si que es té en compte la destinació. El cost s’indicarà en la cistella de la compra un cop s’hagi completat les dades de l’adreça d’enviament. En la següent taula té un resum dels costos d’enviament segons la destinació de la comanda.

Zona o tipus d’enviamentCost
Recollida Local (Carme, La Pobla de Claramunt, Vilanova del Camí, Òdena, Igualada, Santa Margarida de Montbui)
 • Enviament gratuït
Espanya Peninsular (A Coruña, Álava, Albacete, Alicante, Almería, Asturias, Ávila, Badajoz, Barcelona, Burgos, Cáceres, Cádiz, Cantabria, Castellón, Ciudad Real, Córdoba, Cuenca, Girona, Granada, Guadalajara, Guipúzcoa, Huelva, Huesca, Jaén, La Rioja, León, Lleida, Lugo, Madrid, Málaga, Murcia, Navarra, Orense, Palencia, Pontevedra, Salamanca, Segovia, Sevilla, Soria, Tarragona, Teruel, Toledo, Valencia, Valladolid, Vizcaya, Zamora, Zaragoza)
 • Cost de 8,00 € per compres inferiors a 80,00 €
 • Enviament gratuït per compres igual o superior a 80,00 €
Illes Balears
 • Cost de 18,50 € per compres inferiors a 80,00 €
 • Enviament gratuït per compres igual o superior a 80,00 €
Illes Canàries (Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife), Ceuta i Melilla
 • Cost de 25,00 €
Europa (Alemanya, Àustria, Bulgària, Bèlgica, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia, Suïssa, Xipre)
 • Cost de 20,00 €
Resta de països
 • Cost de 65,00 €

És responsabilitat del client aportar les dades d’enviament correctes. Per aquest motiu, en cas que la comanda no es pugui lliurar per error en l’adreça, el client ha d’abonar el cost d’enviament addicional fins a la direcció correcta. En cas de no estar d’acord, s’entendrà que la comanda ha estat cancel·lada.

Devolucions

Tots els nostres productes surten de les nostres instal·lacions en perfectes condicions i acuradament empaquetats. Per aquest motiu, sara&BUGS ofereix garantia sobre els articles i canviarà tots aquells articles que estiguin defectuosos o malmesos.

Si la raó de la devolució és per visibles defectes en l’embalatge, intenti indicar-ho al albarà de lliurament del transportista. Si no és possible, perquè el desperfecte s’ha vist posteriorment, posi’s en contacte amb nosaltres a través d’un dels canals de comunicació que posem a la seva disposició, adjuntant fotografies de l’embalatge o del producte malmès. Ens posarem en contacte per tal d’indicar-li els següents passos a seguir en el procés de devolució. Un cop acceptada la devolució, podrà escollir de rebre un nou producte, o bé rebre la devolució del preu del producte sense assumir les despeses d’enviament.

Si per qualsevol altra raó el client no estigués satisfet amb el producte manufacturat adquirit, podrà retornar el producte, sempre que es mantingui amb el seu embalatge original en perfectes condicions, en un termini màxim de 14 dies naturals després de la data de recepció de la seva comanda. El client rebrà la devolució del preu del producte i haurà d’assumir les despeses d’enviament. Per gestionar una devolució poseu-vos en contacte dins un termini màxim de 14 dies naturals (a comptar des del dia de recepció de la comanda) amb nosaltres mitjançant un dels canals de comunicació disponibles.

Els productes i serveis handmade requereixen una personalització especial, per la qual cosa és més complicada la seva devolució un cop confirmada la comanda, realitzat el producte, la feina personalitzada i el seu posterior enviament. Per aquest motiu, insistim en què ens consulti tots els seus dubtes i preguntes a través dels canals de comunicació abans de formalitzar la comanda. La màxima política de sara&BUGS és obtenir la plena satisfacció i transparència cap al client, per el que volem que obtingui el producte i servei desitjat. Si tot i així, vol retornar el producte o servei handmade, haurà de posar-se en contacte amb nosaltres tant aviat com li sigui possible, a través d’un dels múltiples canals de comunicació que posem a la seva disposició, per informar-nos de la devolució de la comanda. Cada cas en tractarà de forma individualitzada, però tingui en compte que és possible que sara&BUGS hagi tingut de proveir-se de matèria prima especial, o hagi destinat material del seu estoc que no podrà tornar a utilitzar. En aquests casos, podria donar-se el cas de tenir que abonar l’import sencer del producte handmade o servei adquirit. Tot i així, la nostra voluntat sempre és arribar a un acord per tal que ambdós parts en surtin el menys perjudicades possible.

Tingui en compte que mai acceptem la devolució de productes oberts, que han estat utilitzats o que no estan en perfectes condicions.

Cancel·lacions

Si ha realitzat una compra, pot cancel·lar la comanda en qualsevol moment tenint en compte el tipus de producte o servei que hagi adquirit o contractat, segons si es tracta d’un producte o servei handmade o bé un producte manufacturat.

Per a comandes de productes manufacturats es pot donar el cas que la comanda ja hagi estat enviada o no:

 • Comanda no enviada: Si la comanda no ha estat enviada, pot sol·licitar la cancel·lació total de la comanda. Nosaltres li reintegrarem completament l’import de la seva comanda.
 • Comanda enviada: Si vol cancel·lar la seva comanda, encara que ja hagi estat enviada, pot sol·licitar la devolució un cop rebi aquesta. En aquest cas es realitzarà el procediment de devolució que està descrit en aquesta mateixa pàgina web.

Per a productes i serveis handmade o personalitzats haurà de posar-se en contacte amb nosaltres tant aviat com li sigui possible, a través d’un dels múltiples canals de comunicació que posem a la seva disposició, per informar-nos de la cancel·lació de la comanda. Cada cas es tractarà de forma individualitzada, però tingui en compte que és possible que sara&BUGS hagi tingut de proveir-se de matèria prima especial, o hagi destinat material del seu estoc que no podrà tornar a utilitzar. En aquests casos, podria donar-se el cas de tenir que abonar l’import sencer del producte handmade o servei adquirit. Tot i així, la nostra voluntat sempre és arribar a un acord per tal que ambdós parts en surtin el menys perjudicades possible.

Darrera actualització: Gener 2019