Condicions de Venda

Les presents Condicions de venda (en endavant, les Condicions), juntament amb altres condicions particulars que puguin establir-se, tenen per objecte el lloc web https://www.sarandbugs.com (en endavant, el Lloc Web) així com la Titularitat, les Condicions d’ús, la Propietat intel·lectual i industrial, la Política de Privacitat, la Política de Cookies i d’altres que pot trobar en l’Avís legal d’aquesta mateixa pàgina web.

L’adquisició de qualsevol dels productes oferts, suposa l’acceptació del client o usuari, sense reserves de cap classe, de totes i cadascuna de les presents Condicions. El registre en el Lloc Web i l’ús dels serveis comporta que les seves dades com usuari passaran a formar part dels fitxers de Sara&Bugs, i el seu tractament serà conforme al que preveu la Política de Privacitat, que l’usuari declara expressament conèixer i acceptar.

Sara&Bugs proporciona informació sobre productes, i ofereix la possibilitat de la seva adquisició a través del Lloc Web. Les persones que pretenguin adquirir productes hauran de completar el respectiu formulari de registre previ al procés de compra i seguir els passos que Sara&Bugs li anirà indicant a través del Lloc Web.

Les presents Condicions juntament amb la Política de Privacitat i l’Avís Legal del Lloc Web, són les úniques condicions aplicables a l’ús del Lloc Web i a la compra dels productes a través del mateix i substitueixen qualsevol altra condició. En conseqüència, l’usuari que accedeixi al Lloc Web, es registri i realitzi la compra de productes a través del Lloc Web accepta sotmetre i queda vinculat per les Condicions, la Política de Privacitat i l’Avís Legal tal com es trobin redactades en el moment en que s’accedeixi al Lloc Web.

Tot usuari que es registri al Lloc Web ha de tenir, almenys, 18 anys.

Informació sobre els Productes

Les fotografies, representacions gràfiques o iconogràfiques i vídeos relatius als productes de Sara&Bugs, així com noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en el Lloc Web, tenen com a objectiu aportar la major informació, no obstant això, l’usuari ha de tenir en compte que tenen un propòsit orientatiu i, en conseqüència, no tenen caràcter exhaustiu.

Sara&Bugs es reserva el dret a decidir, en cada moment, els productes oferts als usuaris a través del Lloc Web. D’aquesta manera, Sara&Bugs podrà en qualsevol moment afegir nous productes als inclosos en el Lloc Web, entenent-se, tret que es disposi una altra cosa, que aquests nous productes es regiran pel que disposen les Condicions que estiguin en vigor en aquell moment.

Així mateix, Sara&Bugs es reserva el dret a deixar de facilitar l’accés, en qualsevol moment i sense previ avís, a qualsevol dels productes oferts en el Lloc Web.

En el cas en què, per circumstàncies de força major, un producte no estigui disponible després d’haver-se realitzat la compra, Sara&Bugs informarà a l’usuari per email de l’anul·lació total o, si s’escau, parcial de la comanda. L’anul·lació parcial de la comanda no dóna dret a l’anul·lació de la totalitat de la comanda, sense perjudici de l’exercici del dret de desistiment que correspon a l’usuari de conformitat amb el que estableixen les presents Condicions.

Sistema de Compra

Per procedir a la compra del producte, l’usuari, que haurà de ser major de divuit (18) anys, haurà de seleccionar el producte que vol comprar i afegir aquest a la cistella.

Un cop completada la selecció de productes objecte de la compra, l’usuari haurà de prémer Veure la cistella per visualitzar el conjunt de productes que té seleccionats. En aquesta pàgina l’usuari haurà de prémer Calcular enviament per posteriorment seleccionar la població on vol rebre els articles. Un cop introduïda la població o el seu codi postal haurà de prémer Actualitzar totals per tal de que el Lloc Web li proporcioni les opcions disponibles d’enviament. Seleccioni l’opció que el satisfaci i premi Anar a caixa per continuar amb la compra.

En la següent pàgina ha d’omplir les dades de facturació i completar l’adreça d’enviament. Premi en Realitzar comanda per formalitzar-la.

Les dades facilitades a Sara&Bugs a través del corresponent formulari són elements identificadors i habiliten per accedir i efectuar les compres. Tenen caràcter personal i intransferible.

Forma de pagament

Les formes de pagament acceptades per Sara&Bugs són:

Transferència bancària

El client procedirà a fer el pagament directament al nostre compte bancari que pot trobar en la factura realitzada al finalitzar el procés de compra. El client ha de indicar el ID de la comanda en la referència del pagament per poder identificar-la. La comanda no s’enviarà fins que el pagament no s’hagi abonat al nostre compte.

Plaç d’entrega

Els enviaments a Espanya (península) triguen aproximadament de 2 a 3 dies laborables una vegada confirmat el pagament per part del Client. En enviaments internacionals el termini de lliurament pot ser de 4 a 10 dies laborables, depenent de la destinació i l’empresa de transport indicada. No ens responsabilitzem de les possibles demores de lliurament causades pel servei de missatgeria.

Despeses d’enviament

A continuació es descriuen els preus dels enviaments segons destinació:

 • Enviament Nacional i Peninsular: des de 6,31 €.
 • Enviaments a Balears: 15,03 €.
 • Enviaments a Canàries: 20,40 €.
 • Enviaments a Ceuta i Melilla: des de 30 €.

Les Illes Canàries, Ceuta i Melilla no formen part del territori duaner de la UE, de manera que els enviaments poden estar subjectes a imposts i/o aranzels duaners. En la majoria dels casos, les taxes es cobren en el moment del lliurament del paquet, encara que és possible que el Client rebi una notificació per correu sol·licitant-li que es dirigeixi personalment a abonar aquestes taxes per a poder rebre el paquet. L’import de les taxes pot variar segons el pes/import del paquet. En el cas dels enviaments a Canàries, Sara&Bugs inclou les despeses de gestió administratives, però no inclou l’IGIC; el destinatari haurà d’abonar en el moment del lliurament.

Les despeses d’enviament són gratuïtes per a:

 • Per a compres superiors a 80,00 € en els següents països: Espanya (Península), illes Balears i Portugal.

Altres característiques

 • Els enviaments es realitzen mitjançant servei de missatgeria.
 • Els costos d’enviament inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.
 • S’entén com enviament el lliurament dels articles en domicili o adreça especificada pel Client durant el procés de realització de la comanda, limitant-se com a zones de lliurament les relacionades anteriorment.
 • Sara&Bugs lliura les comandes al servei de missatgeria en un termini màxim de 48 hores. No ens responsabilitzem de les possibles demores de lliurament causades pel servei de missatgeria.

Imposts

Els preus inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

Preus

Els productes es vendran al preu que s’indica, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part del client.

Validesa

Sara&Bugs es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís.

Responsabilitat

Sara&Bugs no es fa responsable dels retards en els lliuraments de les comandes, o en la impossibilitat de realitzar-los quan la causa es degui a un o varis esdeveniments de força major, i per això, fora del nostre control. Entre altres causes, entenem que hi ha força major en els següents casos, però sense limitació: accidents; vagues; revoltes, amenaces o atacs terroristes; incendi o explosió; causes meteorològiques o desastres naturals com ara tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmia; problemes aliens a nosaltres en els mitjans de transport o sistemes de telecomunicació. En la mesura del possible, un cop acabada la causa d’impossibilitat o retard, Sara&Bugs farà tot el possible per reprendre les seves activitats comercials i poder complir les seves obligacions i enviaments.

Devolucions

Si has canviat d’opinió o si no estàs satisfet amb la teva compra pots tornar-la en un termini de 14 dies naturals des del dia en que rebis els productes. Per a això només et demanem que ens ho notifiquis per escrit mitjançant un correu electrònic a shop@sarandbugs.com indicant les dades necessàries per localitzar la compra. Per la nostra banda, en el moment en què rebem el teu correu electrònic, et comunicarem, mitjançant també un correu electrònic, la recepció del mateix, indicant el procés a seguir.

En aquest cas, hauràs d’enviar els productes en perfecte estat, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals després de la recepció dels productes. En aquests casos Sara&Bugs reemborsarà al client totes les despeses del producte retornat. No obstant això, el client assumirà el cost directe de la devolució dels productes.

Sara&Bugs procedirà a fer el reemborsament dins dels 14 dies naturals a partir de la data en la que se’ns informa de la decisió de tornar la compra i ho farà utilitzant el mateix mitjà de pagament que vas fer servir en el moment de la compra inicial. Sara&Bugs es reserva el dret de retenir el reemborsament fins haver rebut els productes.

El dret de desistiment indicat anteriorment no s’aplicarà a aquells productes o conjunt de productes seleccionats de forma personalitzada pel client. En aquest cas, el client només podrà exercir els drets de garantia, en virtut del que indiquen els apartats següents.

Producte erroni

A més, Sara&Bugs s’assegura de verificar sempre que els productes que s’envien corresponen als sol·licitats, però, si excepcionalment t’arriba un producte per error escriu-nos a shop@sarandbugs.com enviant-nos unes fotos del producte que has rebut, i de l’albarà que s’adjuntava a la comanda. Indica’ns en l’assumpte del correu electrònic el número de comanda que vas realitzar, així podrem gestionar-lo i donar-te una solució com més aviat millor.

Garantia

Tots els nostres productes tenen una garantia de dos (2) anys quan el dany o defecte ens sigui imputable. Per això, si el teu producte està defectuós, serà Sara&Bugs qui s’encarregui de recollir el teu producte i canviar-lo pel correcte fent-se càrrec dels costos associats a aquesta devolució i canvi (a excepció d’aquelles despeses addicionals resultants d’escollir una modalitat de lliurament urgent, en aquest cas hauràs d’assumir aquest cost extra).

Per poder gestionar la incidència necessitem que ens ho notifiquis per correu electrònic a shop@sarandbugs.com, indicant:

 1. El motiu de la incidència.
 2. El número de comanda, (imprescindible per a localitzar la compra).
 3. L’albarà de la mateixa
 4. Fotografies del producte danyat o erroni perquè puguem valorar la situació.

Per exercitar el dret de garantia, hauràs de disposar del comprovant de compra o albarà.

Un cop rebuda aquesta informació, ens posarem en contacte amb tu per explicar-te els passos a seguir. Hauràs informar-nos de la falta de conformitat del producte en el termini de dos (2) mesos des que coneguis el desperfecte.

En cas que no sigui objectivament possible substituir el producte per un altre de la mateixa classe, Sara&Bugs procedirà a la devolució del preu del mateix.

És important que sàpigues que la nostra garantia no cobreix:

 • L’ús negligent o violent del producte.
 • Els danys derivats de la manipulació o intervenció del producte.

És important que segueixis en tot moment les eventuals instruccions d’ús o instal·lació dels productes que et facilitem, i en cas de dubte, t’has de posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic a shop@sarandbugs.com per rebre assessorament sobre l’ús del producte.

Renúncia

La manca de requeriment per part de Sara&Bugs del compliment estricte per part de l’usuari d’alguna de les obligacions assumides per l’usuari en virtut d’un contracte o de les presents Condicions o la falta d’exercici per part de Sara&Bugs dels drets o accions que ens poguessin correspondre en virtut d’aquest contracte o de les Condicions, no suposarà renúncia ni cap limitació en relació amb aquests drets o accions ni exonera a l’usuari de complir amb aquestes obligacions. Cap renúncia per part de Sara&Bugs a un dret o acció concret suposarà una renúncia a altres drets o accions derivats d’un contracte o de les Condicions. Cap renúncia per part de Sara&Bugs a alguna de les presents Condicions o als drets o accions derivats d’un contracte té efecte, llevat que s’estableixi expressament que és una renúncia i es formalitzi i se li comuniqui a l’usuari per escrit.

Modificació de les Condicions

Sara&Bugs es reserva el dret a revisar i modificar les presents Condicions en qualsevol moment. L’usuari estarà subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en que utilitzi la pàgina web o efectuï una comanda, llevat que per llei o decisió d’organismes governamentals Sara&Bugs hagi de realitzar canvis amb caràcter retroactiu en aquestes Condicions, en aquest cas, els possibles canvis afectaran també a les comandes que l’usuari hagués fet prèviament.

Reclamacions, Comentaris i Suggeriments

Tenim a disposició dels clients un full de reclamacions la qual es pot sol·licitar escrivint a shop@sarandbugs.com

Igualment, qualsevol dubte, suggeriment o comentari pot dirigir-se al nostre departament d’Atenció al Client per correu electrònic a shop@sarandbugs.com, per telèfon al 938 080 763 (l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 08:00 a 20:00 hores).

Darrera actualització: Gener 2018