Política de Privacitat

A tot Europa hi ha normes de protecció de dades pensades per a protegir la seva informació personal d’obligat compliment per a la nostra entitat. Per això, és molt important per a nosaltres que entengui perfectament què farem amb les dades personals que li demanem. Així, serem transparents i li donarem el control absolut de les seves dades, amb un llenguatge senzill i opcions clares que li permetran decidir què vol fer amb la seva informació personal.

Si us plau, si un cop llegida la present informació, li queda algun dubte, pregunteu-nos. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant un dels canals de comunicació que posem a la seva disposició, o bé quan es tractin de qüestions legals, enviar-nos un correu electrònic a legal@sarandbugs.com.

General

En compliment del que disposa la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de desembre de Protección de Datos de Carácter Personal (en endavant LOPD) i la seva normativa en desenvolupament, sara&BUGS desitja posar en coneixement dels usuaris del nostre Lloc Web la política respecte el tractament i protecció de les dades de caràcter personal d’aquelles persones que voluntàriament accedeixen i utilitzen la pàgina web oficial de sara&BUGS, així com les diferents xarxes socials on sara&BUGS és present.

La visita a aquest Lloc Web no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre sí mateix. En el cas de que l’usuari proporcioni alguna informació de caràcter personal, les dades recollides seran utilitzades amb la finalitat, en la forma i en les limitacions i drets que recull la LOPD.

Comunicacions comercials

En aplicació de l’article 20 i següents de la Llei 24/2002, del 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, sara&BUGS no envia comunicacions comercials per correu electrònic a no ser que tingui l’autorització expressa del destinatari de les mateixes. En tot cas, l’usuari pot sol·licitar que no s’enviïn informacions comercials escrivint-nos a la direcció de correu electrònic legal@sarandbugs.com.

Informació de contacte

L’informem que, de conformitat amb la LOPD, les dades personals contingudes en aquest formulari s’incorporaran a un fitxer titularitat de sara&BUGS amb la finalitat de canalitzar les sol·licituds d’informació, les comandes i detalls personalitzats, suggerències i reclamacions de clients per a la seva gestió i resolució. El client pot exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació dirigint-se a nosaltres per correu postal a la nostra direcció de contacte, o enviant un correu electrònic a legal@sarandbugs.com.

Tractament de les seves dades personals

Amb caràcter general, les seves dades personals seran utilitzades per poder relacionar-nos amb vostè i poder prestar els nostres serveis. Així mateix, també poden ser utilitzades per a altres activitats, com enviar-li publicitat o promocionar les nostres activitats. Som molt sensibles a la protecció de dades, per el que sempre intentem recollir el mínim de la seva informació personal per a desenvolupar la nostra tasca de forma correcta i privada.

Perquè recollim les seves dades personals

Les seves dades personals són necessàries per poder relacionar-nos amb vostè i poder prestar-li els nostres serveis, el que ens permet l’ús de la seva informació dins de la legalitat. No obstant això, hi ha determinades situacions en les quals necessitarem el seu permís previ per poder realitzar determinades activitats, com a poder enviar-li publicitat o publicar la seva imatge a Internet. Per a això, posarem a la seva disposició una sèrie de formularis amb caselles exclusives que us permetran decidir de manera clara i senzilla sobre l’ús de la seva informació personal.

Les finalitats per les quals seran recaptades les dades s’especificaran en el propi formulari de dades, incloent la gestió d’alta com a usuari, l’enviament d’informació comercial per a futures campanyes, productes i/o serveis per correu postal o per mitjans electrònics, fax, SMSMMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials, enviament de butlletins de subscripció a aquells usuaris que es subscriguin, intercanviar informació amb sara&BUGS i altres usuaris i establir comunicació amb tercers. Els usuaris que faciliten dades de caràcter personal, consenten de forma incontestable la incorporació de les seves dades en un fitxer del que és responsable sara&BUGS, així com el tractament informatitzat o no dels mateixos.

L’usuari és lliure d’utilitzar el Lloc Web de sara&BUGS en les xarxes socials, pel que en cas que l’usuari no estigui d’acord amb el tractament de les seves dades amb les finalitats d’aquestes, no haurà de fer-les servir ni proporcionar les seves dades personals.

Quines dades personals recollim

La visita a aquest Lloc Web no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre sí mateix. La recol·lecció de dades per part de sara&BUGS sols es produeix en algun dels següents casos: per un formulari de contacte, per subscripció al butlletí electrònic, i per cessió de dades personals de forma voluntària a través dels canals de comunicació.

Formularis de contacte

Els usuaris del Lloc Web tenen a la seva disposició un formulari de contacte per deixar-nos els seus comentaris, opinions o consultes pertinents. Aquest formulari de contacte requereix el Nom, el Correu electrònic i el cos del Missatge. Totes aquestes dades són necessàries per tal de que sara&BUGS es pugui posar en contacte amb l’usuari i donar-li un resposta adient.

Tanmateix, les dades omplertes en el formulari de contacte no s’incorporen a cap base de dades pròpia ni externa, i sols quedaran ens els registres històrics del programari informàtic que s’ha utilitzat per a donar la resposta adient.

Subscripcions al butlletí electrònic

La llista de subscripció a través de correu electrònic està emmagatzemada en el proveïdor de serveis de correu electrònic de màrqueting Mailchimp, del qual pot obtenir més informació sobre la seva política de privacitat en el següent enllaç. En ella es declara com les llistes de distribució que queden emmagatzemades al servidor de Mailchimp no són objecte de cessió, comunicació o venda a tercers, ni tampoc des de Mailchimp s’envien comunicacions a aquestes direccions.

Mailchimp està adherit a Safe Harbour, i en conseqüència està reconegut per la Comissió Europea amb una adequació i nivell de protecció que no es requeriria autorització del Director de la Agència Espanyola de Protecció de dadesSafe Harbour garanteix que Mailchimp es compromet complir amb uns requisits mínims de seguretat exigits per la legislació europea pel que fa al tractament de dades de caràcter personal.

Canals de comunicació

sara&BUGS ofereix un ampli ventall de canals de comunicació, els quals permeten una comunicació més ràpida i directe. Per qualsevol d’aquests canals de comunicació que el propi usuari, o bé per petició de sara&BUGS o de forma voluntària per part de l’usuari, poden proporcionar-se dades personals de l’usuari o un tercer.

L’interès de sara&BUGS per obtenir les dades personals o de tercers és sols per millorar la comunicació o bé per obtenir dades necessàries per a realitzar un o varis productes de la línia handmade de sara&BUGS. Totes aquestes dades no s’incorporen a cap base de dades pròpia ni externa, i sols quedaran ens els registres històrics del propi programari informàtic lligat al canals de comunicació que s’ha utilitzat.

La privacitat de les dades personals de l’usuari queden sotmeses a les pròpies polítiques de privacitat del canal de comunicació utilitzat, per el que li proporcionem els enllaços de les polítiques de privacitat dels diferents canals de comunicació disponibles:

  • Correu electrònic: les dades sols quedaran ens els registres històrics del propi programari informàtic utilitzat (i les seves còpies de seguretat) per a l’enviament i la recepció dels correus electrònics.
  • SMS/MMS: les dades sols quedaran ens els registres històrics del programari informàtic i dispositiu utilitzat (i les seves còpies de seguretat) per a l’enviament i la recepció dels missatges.
  • WhatsApp: les dades sols quedaran ens els registres històrics del programari informàtic i dispositiu utilitzat (i les seves còpies de seguretat) per a l’enviament i la recepció dels missatges. Pot llegir més sobre la política de privacitat de WhatsApp en el següent enllaç.
  • Facebookles dades sols quedaran ens els registres històrics del programari informàtic i dispositiu utilitzat (i les seves còpies de seguretat) per a l’enviament i la recepció dels missatges. Pot llegir més sobre la política de privacitat de Facebook en el següent enllaç.
  • Twitterles dades sols quedaran ens els registres històrics del programari informàtic i dispositiu utilitzat (i les seves còpies de seguretat) per a l’enviament i la recepció dels missatges. Pot llegir més sobre la política de privacitat de Twitter en el següent enllaç.
  • Instagramles dades sols quedaran ens els registres històrics del programari informàtic i dispositiu utilitzat (i les seves còpies de seguretat) per a l’enviament i la recepció dels missatges. Pot llegir més sobre la política de privacitat de Instagram en el següent enllaç.

Accés a les seves dades personals

Amb caràcter general, només el personal de sara&BUGS que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que li demanem. De la mateixa manera, podran tenir coneixement de la seva informació personal aquelles entitats que necessitin tenir accés a la mateixa perquè puguem prestar els nostres serveis. Així per exemple, el nostre banc coneixerà les seves dades si el pagament dels nostres serveis es realitza mitjançant targeta o transferència bancària.

Així mateix, tindran coneixement de la seva informació aquelles entitats públiques o privades a les quals estiguem obligats a facilitar les seves dades personals amb motiu del compliment d’alguna llei. Per exemple, la Llei Tributària obliga a facilitar a la Agència Tributària determinada informació sobre operacions econòmiques que superin una determinada quantitat.

En el cas que, al marge dels supòsits comentats, necessitem donar a conèixer la seva informació personal a altres entitats, li demanarem prèviament el seu permís a través d’opcions clares que li permetran decidir-ho.

Emmagatzemament de les seves dades personals

Les vostres dades personals, o de la vostra empresa sols s’incorporen a una base de dades pròpia per a finalitats administratives un cop ha existit un intercanvi comercial entre sara&BUGS i l’usuari.

Les seves dades personals són recollides en un sistema informàtic privat per tal de que el personal autoritzat de sara&BUGS pugui tenir accés a elles quan sigui necessari. Així mateix, ha de tenir en compte que segons el canal de comunicació utilitzat per posar-se en contacte amb nosaltres, és possible que les seves dades quedin registrades en els històrics de les aplicacions utilitzades.

Compartició de les seves dades personals

sara&BUGS no facilita cap de les seves dades nominatives als seus socis comercials que pugui tenir. sara&BUGS sols podrà utilitzar o facilitar l’anomenada direcció als seus socis comercials amb l’autorització expressa de l’usuari. Per suposat, l’usuari podrà en tot moment anul·lar l’anomenada autorització, comunicant el seu rebuig per correu electrònic en la següent direcció de correu electrònic: legal@sarandbugs.com.

Protecció de les seves dades personals

Sara&Bugs ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a garantir la seguretat i integritat de les dades així com per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. Els usuaris llurs dades siguin objecte de tractament podran exercitar gratuïtament els drets d’oposició, accés i informació, rectificació, cancel·lació de les seves dades i revocació de la seva autorització, sense efectes retroactius en els termes especificats en la LOPD, conforme al procediment legalment establert.

Aquests drets podran ser exercitats escrivint a la direcció de correu electrònic de legal@sarandbugs.com. En el moment de procedir a la recollida de les dades s’indicarà el caràcter voluntari o obligatori de les dades objecte de recollida.

Retenció de les seves dades personals

Conservarem les seves dades indefinidament durant la nostra relació i mentre ens obliguin les lleis. Un cop finalitzats els terminis legals aplicables, si així ens ho requereix, farem eliminar-los de forma segura i respectuosa amb el medi ambient. Podrà exercir aquest dret escrivint a la direcció de correu electrònic de legal@sarandbugs.com.

Drets sobre les vostres dades personals

En qualsevol moment pot dirigir-se a nosaltres per saber quina informació tenim sobre vostè, rectificar-la si fos incorrecta i eliminar-la un cop finalitzada la nostra relació, en el cas que això sigui legalment possible. Per saber més sobre els seus drets de protecció de dades, pot consultar la pàgina web de la Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Per sol·licitar algun d’aquests drets, haurà de realitzar una comunicació escrita indicant la petició o dret que exercita juntament amb una còpia del seu DNI o document vàlid en dret que acrediti la seva identitat, indicant expressament el seu nom d’usuari del LLoc Web de sara&BUGS o de la xarxa social, per tal de identificar-inequívocament.

Vostè pot retirar el seu consentiment si canvia d’opinió sobre l’ús de les seves dades en qualsevol moment. Així per exemple, si vostè en el seu dia va estar interessat/da en estar subscrit al nostre butlletí electrònic per rebre publicitat dels nostres productes o serveis, però ja no desitja estar subscrit, pot donar-se de baixa utilitzant les eines que proporciona el mateix servei de subscripció. Si no aconsegueix fer-ho, posi’s en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a legal@sarandbugs.com, i l’ajudarem.

Informació addicional

Com a informació complementaria, us proporcionem informació adicional sobre el tractament de les dades que realitza sara&BUGS.

Procediments per incompliment

En el cas que entengui que els seus drets han estat desatesos per la nostra entitat, pot formular una reclamació a la Agència Espanyola de Protecció de Dades, a la següent direcció:

Agència Espanyola de Protecció de Dades

C / Jorge Juan, 6

28001 – Madrid

Tel. 901.100.099

Tel. 91.266 35 17

www.agpd.es

Fer una reclamació a la Agència Espanyola de Protecció de Dades no comporta cap cost i no és necessària l’assistència d’advocat ni procurador.

Recepció de dades personals de tercers

Ens prenem molt seriosament la privacitat dels nostres usuaris, per el que sara&BUGS no utilitza cap dada sense el consentiment exprés del propi usuari.

Generació de perfils amb dades personals

La nostra política és no elaborar perfils sobre els usuaris dels nostres serveis.

Darrera actualització: Gener 2019